Gaggenau by Arclinea Breda

Gaggenau en Arclinea Breda streven ernaar om thuiskoks als chefkoks hun visie tot leven te brengen met de hoogste kwaliteit aan materialen en apparaten. De collectie keukens van Arclinea worden ontworpen met een tijdloos en vooruitstrevend design. Beide merken staan symbool voor traditie en avant-garde. Een teken van eenvoud en authenticiteit.

400 serie bakovens

400 serie bakovens

Hoewel geïnspireerd op de professionele keuken, is elke Gaggenau oven ontworpen voor gebruik in huis. Alle ovens zijn handgemaakt met de fijnste materialen, kunnen verwarmen tot wel 300 °C en de vier lagen glas die de ovendeur koel houden, zijn zo vervaardigd dat het zicht niet vertroebeld wordt. De unieke emaillen coating zorgt bovendien voor een uitstekende hittereflectie en gemakkelijke reiniging. Onze combi-stoomovens zijn een meester in het koken met stoom. Verkrijgbaar met een vaste wateraansluiting en -afvoer of met een waterreservoir.

Flexinductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem

De flexinductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem biedt geautomatiseerde flexibiliteit. Met een indrukwekkende breedte van 80 cm biedt het vier kookzones die kunnen worden samengevoegd tot twee grotere. Hierbij komen nog de ventilatiecapaciteiten. Wanneer ingesteld op automatisch, is het afzuigsysteem in staat zichzelf aan te passen, afhankelijk van de omstandigheden, waarbij het zachtjes dampen en geuren verwijdert voordat ze bij de chef terechtkomen.

Flexinductie kookplaat met geintegreerd afzuigsysteem
400 serie kookplaten

400 serie kookplaten

Het meest kenmerkende aan de 400 serie van Gaggenau is de schaalgrootte, zoals enkelvoudige kookplaten tot een meter breed of de modulaire Vario-elementen, verkrijgbaar vanaf 38 cm tot bijna in het oneindige. Voor de purist die een onderscheidende en karakteristieke kookplaat wil, is de individuele 400 serie kookplaat de absolute top. Of u nu voor gas of inductie kiest, deze apparaten bieden maximale creatieve ruimte aan de toegewijde thuiskok.

Vario 400 koelen

Een koelwand van apparaten in vrijwel naadloos roestvrij staal creëert een werkelijk groots architectonisch statement. Gaggenau biedt een volledig geïntegreerd, ingebouwd modulair aanbod aan koelkasten, vriezers, koel-vrieskasten en wijnklimaatkasten die met geweldig effect kunnen worden gecombineerd.

Vario 400 koelen

Geïnspireerd en wilt u meer informatie

Bent u geïnspireerd door het design en de kwaliteit van Gaggenau en Arclinea of wilt u meer informatie dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.